Siyah-beyaz film gibi

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, Antalya deplasmanında ilk yarıyı 1-0 galip kapatsa da ikinci yarıda kâbus yaşadı, 12 dakikada 3 gol yiyip sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.
UEFA Konferans Ligi’nde perşembe günü oynayacakları kritik Bodo Glimt maçını da düşünen Burak Yılmaz, Gaziantep’i yenen kadronun 11’inde sadece sakat olan Ghezzal’ın yerine Tayfur değişikliğini yaptı… Mücadelenin ilk yarısında topa daha fazla sahip olan siyah-beyazlılar sürekli golü aradı.
Salih’in şutu ve ardından Tayfur’un direkten dönen kafa vuruşunda gol ‘geliyorum’ dedi. 45+2’de Cenk Tosun sahneye çıktı. Salih’in asistinde tecrübeli golcüye topa dokunmak kaldı. Sadece Beşiktaş’ı hazırlıksız yakalayıp pozisyona girmeyi hedefleyen Antalyaspor önünde Bailly iki kez duvar oldu ve önemli müdahalelerde bulundu.
İkinci yarıya Beşiktaş Bailly-Rosier değişikliğiyle çıkarken defansın göbeğine Necip ile Zaynutdinov geçti. Bununla beraber de konuk ekibin bütün kimyası bozuldu Antalyaspor’un üst üste golleri geldi. Önce 46’da savunma arkasına atılan topu Jehezkel, Saric’e çıkardı. O da bu asisti geri çevirmedi: 1-1. Ardından Ersin’in kalesinden ayrılıp müdahale edemediği topu Jehezkel ağlara yolladı: 2-1. İsrail’i futbolcu 57’de bir kez daha sahneye çıktı, skoru 3-1’e getirdi.
Burak Yılmaz’dan Rebic ve Muleka hamleleri gelse de gole yaklaşan yine Antalyaspor oldu. Safuri’nin müthiş şutunda top direkten geri döndü. 80’de Rebic-Muleka işbirliği ile Beşiktaş umutlandı: 3-2. Ancak puan ya da puanlar için ne süre ne de konuk ekibin gücü yetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x